25 januari weer Repair Cafe Oosterhout

Weer zo veel mogelijk repareren in het nieuwe jaar!Op zaterdag 25 januari opent het Repair Café Oosterhout haar deuren in activiteitencentrum De Bunthoef, Bloemenhof 2, bij winkelcentrum Zuiderhout. Het Repair Café Oosterhout staat voor duurzaamheid en spaarzaamheid. Duurzaam en spaarzaam omgaan met de grondstoffen die de aarde ons geeft. We willen samen met u een verschil maken in het verkleinen van de afvalberg en richting geven aan veranderende opvattingen over de huidige wegwerp – en consumptie maatschappij. Wanneer we door gaan op de ingeslagen weg en blijven streven naar economische groei met ons huidig consumptiegedrag dan hangt daar een prijskaartje aan: energie en grondstoffen worden schaarser, waardoor we onze toekomst op het spel zetten.

Het Repair Café richt zich op een breed publiek en is zeker niet alléén, zoals onterecht nog wel eens gedacht wordt, voor mensen met een kleine beurs. Repareren kunt u doen om verschillende redenen. Om te besparen, te consuminderen of om een positieve bijdrage te leveren aan ons milieu. Iedereen is welkom bij het Repair Café Oosterhout. Heeft u niets om te repareren dan ontvangen wij u ook graag voor vragen, een babbel of een gezellig kopje koffie.
Van 10.00 tot 14.00 uur zijn inwoners van Oosterhout opnieuw van harte welkom met hun kapotte spullen. Kapotte elektrische apparatuur, speelgoed, computers, meubels, fietsen, sieraden, kleding en overige spullen. Ervaren reparateurs zullen de reparatie als u wilt samen met u verrichten, zodat u een dergelijke reparatie misschien in het vervolg zelf zult kunnen uitvoeren. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is namelijk ook een doel van het Repair Café.

foto: repaircafe-oosterhout.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen