Kerstconcert in Stadstuin De Schelp

Foto: Stadstuin De Schelp

Op vrijdag 19 december a.s. kunt u vanaf 19.00 uur genieten van het jaarlijkse kerstconcert 
in stadstuin De Schelp. U kunt dit jaar komen luisteren naar de muzikale kwaliteiten van Pieter Maassen, 4Music, Johan Datema en Rob Hazenberg. Zoals altijd is de toegang gratis!

Op de laatste vrijdag voor kerstmis vindt traditiegetrouw het kerstconcert plaats in de unieke stadstuin. Vanaf 19.00 uur is de Schelp het toneel voor diverse optredens.
Beiaardier Pieter Maassen zal voorafgaand aan het kerstconcert vanaf de St. Jan stemmige muziek ten gehore brengen, zodat u zich alvast kunt onderdompelen in kerstsfeer, in afwachting van het concert.
Bekende Oosterhouter Anton Kamps begeleidt u door het programma heen, en zal de avond op de hem kenmerkende wijze aan elkaar praten.
4 Music is een close harmony kwartet, dat bestaat uit Babette Sonderman, Judith van Elten, Mike Dijksman en Dennis van Gemert, die elkaar hebben leren kennen bij Musicalvereniging Con Brio. Wellicht heeft u hen ook getroffen tijdens het afgelopen Parkfeest op het terras als zingende obers. De afgelopen weken zijn zij druk in de weer geweest om een mooi kerstrepertoire in te studeren voor ons bijzondere kerstconcert. Laat u verrassen door hun zangkunsten!
Vervolgens zal het kwartet van Johan Datema, bestaand uit bas, drum, piano en sax, voor u sfeervolle jazz-achtige muziek ten gehore brengen. Ook zij hebben hun repertoire vanzelfsprekend afgestemd voor deze winterse gelegenheid.  Tot slot komt bas-bariton Rob Hazenberg speciaal uit Malden over, om u van zijn zangkwaliteiten te laten genieten. Rob geeft veelvuldig gastoptredens bij koren en orkesten, en zijn repertoire bestrijkt opera, oratorium, lied, musical, muziektheater, film- en popmuziek. In 2014 werd Rob eerste met lof der jury in de wedstrijd “Stem van Bosch” dag voor amateurs van het Internationaal Vocalisten Concours in ‘s-Hertogenbosch. Het belooft een zeer bijzondere avond te worden.
Van 19.00 tot 20.30 uur zal Stadstuin De Schelp het toneel zijn van dit zeer gevarieerde kerstconcert. Voor vuurkorven en sfeerverlichting wordt gezorgd; een dikke jas en eventueel een warme omslagdoek is aan te raden. Is uw interesse gewekt? Schroom niet om te komen: de toegang is geheel gratis!
Mochten de weersomstandigheden te slecht zijn, dan zou het kunnen dat besloten wordt het programma af te lasten. Kijkt u bij twijfel vooraf op de website www.stadstuindeschelp.nl voor de actuele situatie.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen