Gratis openluchtbioscoop in het Slotpark in Oosterhout

Foto: IMDb.com

Stel je eens voor: Een mooie zomeravond. Gezellig samen op een kleedje met een glaasje wijn en iets lekkers. De feelgood film “Chef” op een groot buitenscherm in een sfeervolle omgeving. Het kan op vrijdagavond 28 augustus om negen uur in het Slotpark in Oosterhout.

 

Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat Junior Kamer Oosterhout werd opgericht. Deze netwerkclub heet inmiddels JCI Oosterhout en ze vieren hun jubileum met een bijzonder cadeau aan de stad: een openluchtbioscoop! In samenwerking met Filmhuis Oosterhout wordt op vrijdag 28 augustus het oostelijke gedeelte van het Slotpark omgetoverd tot openluchtbioscoop.

Film Chef
Het is meer dan de moeite waard om met je kleedje naar het Slotpark te komen. Moviemeter schrijft over de film “Chef” uit 2014: “MovieMeter schrijft het volgende over deze film: “Chef Carl Casper (Jon Favreau) weigert zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. Een conflict met de commerciële restauranteigenaar (Dustin Hoffman) is onvermijdelijk, en uiteindelijk besluit Carl tegen beter weten in om op te stappen. Hij vertrekt naar Miami, waar hij een kantinewagen opent samen met zijn ex-vrouw (Sofia Vergara), zijn beste vriend (John Leguizamo) en zijn zoon (Emjay Anthony). Hiermee hoopt hij niet alleen zijn initiële passie voor koken terug te vinden, maar ook zijn levenslust.”

Gratis toegang
De openluchtbioscoop is gratis toegankelijk en u bent welkom in het Slotpark vanaf 21:00 uur. Neem vrienden en familie mee naar dit geweldige event en geniet samen van een bijzondere avond. Bij slecht weer kan de voorstelling worden afgelast.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen