CubeTrade huurt bedrijfsruimte in Oosterhout

Foto: CubeTrade

Het bedrijf CubeTrade, dat momenteel nog aan de Franse Akkers in Breda zit, komt naar Oosterhout. De groothandel gespecialiseerd in meubilair, lifestyle en outdoor producten komt naar bedrijventerrein De Wijsterd. Ze huren hier op hetzelfde terrein als Jamin een ruimte van maar liefst 9300 vierkante meter!

Op hun website lezen we de volgende tekst over het bedrijf:

“CubeTrade BV is uw solide partner in Verre Oosten Trading, Groothandel Service, Dropshipping Service voor webshops & retailers en Custom Made Service. Wij zijn gespecialiseerd in meubilair, lifestyle en outdoor producten. Gestart als pionier in de jaren ’70, hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare toeleveranciers en partners opgebouwd. Onze jarenlange ervaring in sourcing, productieopvolging, kwaliteitscontrole en transportplanning, maakt ons gewaardeerd door onze klanten.

CubeTtrade is voortdurend op zoek naar nieuwe producten om ons assortiment actueel te houden. We zullen u steeds verrassen met nieuwe originele artikelen. Aarzel niet om onze producten te ontdekken via ons Reseller Portal

Door onze vestigingen in Hong Kong en China, kunnen we snel en effectief schakelen. We stellen een aantrekkelijk assortiment samen en borgen de kwaliteit voor onze Europese klanten door persoonlijk iedere partnerfabriek te bezoeken. Vervolgens importeren we in grote hoeveelheden rechtstreeks van de producenten, wat ons in staat stelt om onze producten te verkopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

In Nederland worden onze producten opgeslagen in ons moderne magazijn van 5.000 m². Dit stelt ons in staat om onze klanten in 24/7 (afhankelijk van het land van de klant) te leveren, ongeacht de hoeveelheid te leveren producten. Wij verkopen in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Naast onze groothandelsactiviteiten hebben wij voor webshops & retailers een Dropshipping Service (directe levering aan uw klant) ingericht. U kunt onze producten verkopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de aankoop van goederen, opslag en logistieke kosten.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen