Werkzaamheden Piet Mondriaanstraat

Foto: oosterhout.nieuws.nl

Vanaf maandag 16 november vinden er in de Piet Mondriaanstraat werkzaamheden plaats aan de bestrating. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd en duren naar verwachting tot half december.

Wat gaat er gebeuren?

Door oneffenheden en wortelopdruk van bomen is de bestrating in de Piet Mondriaanstraat van slechte kwaliteit. In totaal moeten er 11 bomen gerooid worden: 4 esdoorns en 7 populieren. De huidige bestrating wordt vervangen door nieuwe straatstenen en tegels. Na aanleg van de nieuwe bestrating worden er nieuwe bomen geplant. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf Van den Oord B.V.

.

Bereikbaarheid

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken en de bereikbaarheid zo goed mogelijk te waarborgen, worden de werkzaamheden in twee fasen uitgevoerd. Als een werkvak afgesloten wordt, is er geen verkeer mogelijk. Dat betekent dat de auto niet meer voor de deur gezet kan worden. De bereikbaarheid te voet wordt wel gewaarborgd.

  • Fase 1 (geel): Piet Mondriaanstraat 2 tot Piet Mondriaanstraat 7
  • Fase 2 (groen): Piet Mondriaanstraat 25 tot Piet Mondriaanstraat 7

Op de achterzijde van deze brief vindt u de twee fasen terug in een plattegrond. De aannemer houdt u tijdens de uitvoering op de hoogte via een brief.

Wij vragen u om uw containers voor restafval en GFT tijdens de werkzaamheden buiten het werkvak

te zetten. Verder proberen wij de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden? Dan kunt u contact op nemen met de toezichthouder,

de heer C. Berrevoets via telefoonnummer 14 0162 of via e-mailadres [email protected] Alle informatie is ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.oosterhout.nl, via

inwoners > openbare ruimte > projecten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen