Groots Oosterhouts Benefietconcert gaat gewoon door!

Foto: Groots Oosterhouts Benefietconcert

Het was bedoeld voor Johan maar helaas heeft hij het niet mogen halen. Niettemin gaat het benefietconcert voor het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis gewoon door. Sterker nog Johanneke vond het een geweldig initiatief en was enorm enthousiast. Het niet door laten gaan was voor hem, Jeanne, Joris, Jill en alle medewerkers van de Pub dan ook geen optie. Daarom op vrijdag 20 november vanaf 20.00 uur het Groots Oosterhouts Benefietconcert in De Pub.

Het programma begint zich al aardig te vormen en de kaartverkoop begin ook al aardig op stoom te komen. Aanvang van de avond is 20.00 en de deelnemende kapellen zijn:
– ’t Simpelfonisch Orkestje
– Ut Kaaiendonks Kepelleke d’Askruizen
– Hoezo?
– Kruispunt
– Staamp !

Naast optredens van bovengenoemde kapellen zullen er tijdens de avond ook diverse zaken geveild worden en komen er enkele sprekers die samen met de gastheer: Joost de Jongh om jullie zoveel mogelijk geld uit de zakken proberen te lullen. Het belooft een bijzondere avond te worden, met heel veel gelach en misschien ook wel een traan. Kaartjes voor het concert kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar aan de bar bij de Pub.

Mocht je geen kaartje hebben kunnen bemachtigen, of gewoon geen zin hebben een gezellig avond: geen probleem je kan nu al langs komen om een donatie te doen. Naast café de Pub doen er ook andere horeca ondernemers mee in de Klappeijstraat waar je die avond een donatie in een collectebus kan doen.

En heel belangrijk: De volledige opbrengst gaat rechtstreeks naar het goede doel: Het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen