4 Gouden medailles voor Budokwai Arashi

De oogst in Prinstenbeek

Zaterdag 9 april werd door Judoklub Klundert de jaarlijkse Moerdijk Judo ontmoeting georganiseerd met o.a. deelnemers uit Klundert, Moerdijk, Goirle, Sleeuwijk, Zevenbergen, Fijnaart, Breda, Teteringen, Oosterhout en Roosendaal. Bliemer Arashi won er 2 gouden medailles, maar was zondag ook in Prinsenbeek op het Vier Lindentoernooi van Kuatsu. Hier werden ook 2 gouden medailles gewonnen. In Lommel was Lennart Most goed voor zilver!

De zaterdag werd een kindvriendelijke dag met opvoedkundige judowedstrijden in het grote culturele complex de Niervaert te Klundert, waar altijd de wedstrijdtijd uit gejudood moest worden. Er werden twee judoka’s van Bliemer Arashi Sport Kampioen!  De 2 die judokampioen van Klundert werden waren de broers Lars en Nick van Dullemen. De broers wonnen in hun eigen categorie alle 3 wedstrijden! Jennest Dost, Raph Romein en David Rollfs werden netjes tweede en derde werden Luke Prinsen, Rens Romein en Quinten Vrieze. Quinten Vrieze behaalde een week eerder ook al een derde plek in Hank bij JV Mensana.

Zondag pakte Lennart Most netjes een 2e plaats op het Internationale toernooi te Lommel in België. In Prinsenbeek wisten Suze Smits en Quinten van Os al hun wedstrijden te winnen. Voor Suze een fantastische opkikker in de -15 jaar klasse. Quinten van Os weet na zijn deelname aan de NK dat hij één van de sterkste is in zijn klasse! Patrick en Michael Pannekoek werden 2e en 3e. Ook Vera Wandel, die expres zwaarder was ingedeeld, werd 3e!

Er volgen nog wedstrijden in Breda en Rotterdam. Voor de meivakantie zullen ook de Sumowedstrijden afgewerkt worden.