Inschrijving expositie Kunst en Geloof weer geopend

Foto: http://kunstengeloofoosterhout.nl/

Ook in dit Olympisch jaar heeft Kunst en Geloof Oosterhout haar werkzaamheden weer opgepakt en is druk bezig met de voorbereiding van de najaarsexpositie in de Vredeskerk en de Beuk op 11, 12 en 13 november a.s. met als thema Verstilling. Exposanten kunnen zich  voor 30 september inschrijven via de website: www.kunstengeloofoosterhout.nl

 “Kunst & Geloof zijn geweldige bronnen voor verbeelding. Kunst & Geloof reiken verder dan wat voor handen is en op het eerste oog zichtbaar is. Kunst en Geloof houden zich beide bezig met zingeving. Daarom hebben Kunst en Geloof veel met elkaar te maken.”

Kunst & geloof Oosterhout wil een podium bieden voor amateurkunstenaars in Oosterhout en omgeving op het raakvlak van Kunst en Geloof.

Kunst & geloof Oosterhout is gastheer voor vele soorten van kunstuitingen.

  • Schilderijen
  • Fotografie
  • Muziek
  • Beeldhouwkunst

Kunst & geloof Oosterhout maakt gebruik van de Vredeskerk als locatie waar dit alles plaatsvindt. Kunstwerken kunnen hier goed tot hun recht komen. De akoestiek maakt de Vredeskerk ook bijzonder geschikt voor muzikale invulling en omlijsting van de thema’s.

Kunst & geloof Oosterhout werkt met onder meer jaarthema’s. Het thema in 2016 is Verstilling. Kunst & geloof Oosterhout is onderdeel van de Protestantse Gemeente Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen