Ontdek wat je leuk vindt op de Doe-Dag bij H19

Foto: H19

Probeer, leer, maak, doe. Stel je voor… Je vingers op de toetsen, de verf op het witte doek, je vingers in de klei, de camera op scherp. Op woensdag 7 september organiseert H19 een zogenaamde Doe-Dag.

Zingen, dansen, musiceren, beeldende kunst, film en fotografie, dj, theater, musical, (zelf)werkateliers met coaching, de oude bekenden en het nieuwe aanbod. Kom even bij de danskledingmarkt (pakjes, panty’s en schoentjes). Probeer een 5-weekse ‘special’ uit of ga juist voor een heel seizoen. Jong, oud, nieuw of op het hoogste niveau, experimenteren of verdiepen.

Bij h19 kun je je talent ontdekken, inspiratie opdoen, iets nieuws proberen en je uitleven; op de planken staan, met een band of op een instrument spelen, door de danszaal wervelen, je vingers op de toetsen, tot je ellebogen in de klei, met de kwast de puntjes op de i zetten, vrienden ontmoeten, gedachtes uitwisselen, je kunstkennis verdiepen, samenwerken, lachen en jezelf verrassen. Verbeelding, verdieping, verbinding en plezier zijn onze kernwoorden.
Doe het anders! Doe het voor jezelf. Doe h19.

De inspirerende h19-kunstdocenten zijn professioneel opgeleid en onderscheiden zich door hun vakkennis en twee voeten in het nu. Zij hebben de kennis in huis om deelnemers te prikkelen, vaardigheden bij te brengen, uit te leggen waarom iets op bepaalde manieren gedaan wordt en hoe het zich verhoudt tot ontwikkelingen in de kunst en cultuur. h19 werkt graag samen aan bijzondere ervaringen en momenten.

Op woensdag 7 september van 14:00 – 17:00 uur vooral voor kinderen (van 1 tot 111 jaar) en tussen 19:00 – 21:00 uur voor jongeren & volwassenen. Gratis, voor de gezelligheid en een kop koffie, om alvast te beginnen of te ontdekken wat het best bij je past: gewoon omdat het kan.

Je vindt h19 op de Heuvel 19.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen