Vanaf 11 december nieuwe dienstregeling voor de bus

Foto: brabant.nl

Op 11 december 2016 gaan de bussen in Brabant volgens een nieuwe dienstregeling rijden. Op sommige plaatsen verandert er niets. Op andere plekken verandert er meer. Sommige bussen krijgen een ander lijnnummer, gaan andere routes rijden en er zijn buslijnen die vervallen. Om goed voorbereid op pad te gaan, is het dus goed om te kijken wat dit voor jouw reis betekent.

Het regionale openbaar vervoer in Brabant krijgt vanaf 11 december een nieuwe naam: ‘Bravo’. Reizigers kunnen alle informatie over het busvervoer in heel Brabant dan eenvoudig onder één naam vinden ongeacht welke vervoerder het vervoer aanbiedt. Hieronder hebben we de opvallendste wijzigingen voor reizigers van en naar Oosterhout op een rijtje gezet. Maar er verandert nog veel mee! Om straks niet te worden verrast kun je nu alvast je route vanaf volgende week bepalen op de website www.bravo.info.

Enkele opvallende wijzigingen

Onder andere de vertrektijden van lijnen 222, 226 en Brabantliner lijn 400 veranderen in de nieuwe dienstregeling. Lijn 325 rijdt op werkdagen overdag niet meer van/naar Oosterhout Vrachelen halte Het Goorke. De halte Hoofseweg in Dommelbergen is dan het begin- c.q. eindpunt. De spitsritten van lijn 326 rijden niet meer tussen Breda Centraal Station en Breda Loevesteinstraat. In de avonduren en het weekend rijdt lijn 326 vanaf Breda, Bijster door naar/van Breda, Breepark. Lijn 327 rijdt maandag t/m vrijdag overdag tussen Oosterhout en Tilburg een halfuurdienst in plaats van een kwartierdienst. De vervallen ritten rijden van maandag t/m vrijdag elk half uur onder lijnnummer 328. In Dongen veranderen de frequenties niet.  Lijn 327 rijdt zaterdag overdag niet meer van/naar Breda. Op Oosterhout, Busstation kun je overstappen op lijn 325 van/naar Breda. In de late avonduren rijdt lijn 327 tussen Oosterhout en Tilburg in beide richtingen altijd een halfuurdienst. Lijn 328 rijdt alleen op werkdagen overdag.

  • KLIK HIER voor de website van busvervoerder Bravo
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen