Wipneus en Pim bij opening IJsbaan op de Markt

Foto: DJ's Wipneus & Pim

Komende vrijdag 16 december opent de IJsmarkt voor het eerste officieel haar ijsbaan. Natuurlijk kun je er gezellig zwieren en zwaaien op het ijs. Maar wist je dat er ook diverse GRATIS OPTREDENS zijn ingepland? 

16 december: Isabella Smit (SuperKids)

Opening van de IJsmarkt met vanaf 18.30 uur een praatje en een natje. Isabelle Smit, halve finalist van Super Kids, wijdt de ijsbaan in met een prachtige kuur op het ijs.

16 december: Wipneus en Pim

Stipt om 19.30 uur zetten Wipneus en Pim de muziek voluit. Wordt weer lachen en meedoen! En natuurlijk kun je schaatsen! Zet als een van de eerste je schaatsen op het ijs.

17 december: SantaRun

Oosterhout kleurt weer rood tijdens de vierde Santa Run Oosterhout! Na het lopen kun je de schaatsen onderbinden of gezellig wat drinken en genieten van optredens van carnavalsband De Kneuters en het Konings Kwartet.

17 december: Herrie’s Gang

Van 19:30 tot 24:00 uur treedt de band Herrie’s Gang op.

18 december: Diverse koren tijdens Christmas Songs

Vier koren geven in de tent van de IJsmarkt en op het podium op de markt een fantastische optreden. Je komt helemaal in de kerstsfeer met het Forte Koor uit Drimmelen, de Oosterhoutse Nachtegalen, De Loswalklinkers uit Dongen en Ritmisch Koor Nie-ko uit Geertruidenberg.

18 december: Schrobbelèr Live

Twee zangeressen in de speciale tent van de kruidenlikeur in de bruine stenen kruik uit Tilburg

23 december: River Zydeco Band

Al bijna 25 jaar speelt de River Zydeco Band door heel Europa. Met passie verspreiden zij de Louisiana roots muziek. Hun nieuwe album ‘Down the Line’ is wederom een pareltje. De liedjes, met als basis de bekende Zydeco beat, zorgen ervoor dat het publiek zich lekker voelt en niet stil blijft staan. Aanvang: 20.30 uur.

30 december: Selectiv

Om 20.30 uur treedt de band Selectiv op. De band is een graag geziene gast in cafés en op clubpodia. Met covers van o.a.: Amy Winehouse, Ilse de Lange, Kings of Leon, Jacqueline Govaert, Alicia Bridges, Eva Cassidy, Lisa Lois, Candy Dulfer, Glennis Grace, Bruno Mars, John Mayer, e.v.a.

8 januari: Harmonie Oosterhout

Concert van de Koninklijk Muziekvereniging Harmonie Oosterhout, aanvang 14.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen