Oosterhouters doen mee met de ScanCoveryTrail door Scandinavië

Foto: scanct.nl

Vandaag starten de Oosterhouters Eric Lambregts en Anthony van Ganzewinkel met hun Hyundai Santa Fé aan de ScanCoveryTrail, een autotoertocht met 200 deelnemers dwars door Scandinavië. De ScanCoveryTrial gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. Tijdens deze week rijden ze ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius.

De mannen doen voor het eerst mee met de ScanCoveryTrail. “Als Supply Chain Planning & Optimization Experts zijn we de hele dag bezig met het maken van logistieke puzzels dus we zien ernaar uit om onder winterse omstandigheden onze puzzel-skills aan te spreken. We kijken ernaar uit om door onze deelname aan de Scancoverytrail Editie 2017 aandacht te vragen voor Vicharta Samuday Samarthan Manch.”

De 7e editie start vandaag en de finish is op zondag 15 januari 2017. De route is net als voorgaande jaren, behoudens de speciale bestemming, top secret maar zal ongetwijfeld een betoverende indruk achterlaten bij de deelnemers en de vele volgers. De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor de gehele tourtocht. Naast navigatie via coördinaten maakt ScanCoveryTrial ook gebruik van een route boek met leuke klassement(puzzel)proeven.

Eric en Anthony zijn te volgen via RTL-7 die uitgebreid verslag zal doen. Het betreft team 22, The Logic Factory 1.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen