Lions zamelen iPods in voor dementerende ouderen

Foto: CC0 Public Domain / mikefoster

Heb jij nog een oude iPod die in de la ligt te verstoffen? Doe er iets goeds mee! Lionsclub Oosterhout, Alm & Donge en Music & Memory organiseren samen een inzamelingsactie voor oude iPods en MP3 spelers voor dementerende ouderen. De apparaten kunnen worden in geleverd in de filialen van Theek5.

Herinneringen aan vroeger

De ingezamelde apparaten zullen worden verdeeld onder diverse verzorgingshuizen in de regio, zodat dementerende ouderen van muziek kunnen blijven genieten. Door naar muziek van vroeger te luisteren brengt het verhalen en herinneringen van vroeger terug.

Lionsclub Oosterhout, Alm & Donge

Deze club heeft een ruime historie en bestaat inmiddels bijna 50 jaar. De Lions leden zijn in het algemeen georiënteerd op Oosterhout, zijn gemiddeld 60 jaren jong maar variërend tussen 40 en 80. Daarmee is er een mooie mix van levenservaringen, kennis en kunde. De “We Serve” gedachte wordt in de praktijk gebracht door het organiseren van vaak jaarlijks terugkerende evenementen zoals het Debating Toernooi voor middelbare scholen, kerstkoken voor jeugddorp Laanzicht, de Weet-Jij-Veel-Quiz en het Lions Concert.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen