Dit weekend alle voorstellen in De Bussel slechts 10 euro!

Foto: BGL Theaterweekend

Theater de Bussel doet op 20, 21 en 22 januari mee aan het Theaterweekend en biedt deze dagen waanzinnige voorstellingen, allemaal voor slechts 10 euro per voorstelling! En je kunt blijven slapen in het theater na afloop van het optreden van Aron Raams.

Het BankGiro Loterij Theaterweekend heeft als doel om een breed publiek op een laagdrempelige manier de schoonheid en variëteit van het theater te laten beleven. In Theater de Bussel wordt je geprikkeld door nieuwe ervaringen en dit weekend is een mooie kans dit te ontdekken. Er zijn er tal van leuke activiteiten, zoals: slapen en/of ontbijten in het theater, een uniek kijkje achter de schermen en voorstellingen voor slechts € 10,-.

VRIJDAG 20 JANUARI

ZATERDAG 21 JANUARI

Wie een kaartje koopt voor dat concert, kan voor een tientje extra blijven slapen. Het is een late night voorstelling die om 21.30 uur begint. Na afloop, net voor middernacht, doen we nog een slaapmutsje. Daarna is het tijd om te gaan slapen.

ZONDAG 22 JANUARI

Dit jaar wordt in Nederland voor de tweede keer het BankGiro Loterij Theaterweekend georganiseerd. Deze bijzondere gebeurtenis is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds, en mogelijk gemaakt door de cultuurloterij van Nederland, de BankGiro Loterij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen