Rij met een Bedrijven Team mee in de strijd tegen kanker

Foto: Cross for the Crocus

Op 19 februari wordt weer de Cross for the Crocus gereden in de bossen rondom Oosterhout. Nieuw bij deze mountainbikeroute is de introductie van Bedrijven Teams. Samen met collega’s een heerlijke Mountainbike Cross rijden en ook nog eens een goed doel steunen! Een Bedrijven Team betaalt 150 euro inschrijfgeld voor een team van 5 tot 8 personen. Alle opbrengsten worden 1 op 1 ingezet in de strijd tegen Kanker. 

Meer dan 1000 deelnemers

Er zijn ritten van 25, 45 en 75 kilometer uitgepijld. Er is verzorging onderweg en na afloop gelegenheid te douchen en je fiets schoon te spuiten. De organisatie hoopt dit jaar over de 1000 deelnemers heen te komen. Eerdere jaren is er in totaal bijna 45.000 euro opgehaald in de strijd tegen kanker.

Waarom Cross for the Crocus?

De kleur paars staat symbool voor de hoop en de verwachting dat het goede overwint. De krokus staat symbool voor een (her)nieuw(d) leven. Krokussen zijn betrouwbare bloemen die elk jaar opnieuw verschijnen en zich aankondigen als voorbode van de lente. Bijzonder aan de Cross is haar stiltemoment in het parcours. Bij een kapel kan worden stilgestaan bij dierbaren die met de ziekte kanker werden geconfronteerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen