Wintercircus in De Bussel voor slechts 10 euro!

Hondendressuur met Walter Frank
Hondendressuur met Walter Frank
Foto: Thijs de Waard

Wintercircus Arlette Hanson presenteert het verrassendste circusspektakel van deze winter! Vergeet alles wat u van circus denkt te weten en ontdek dit moderne theatrale circus. Het Nederlandse antwoord op Cirque du Soleil én leuk voor het hele gezin. En dat voor slechts 10 euro per persoon tijdens het BankGiroLoterij Theaterweekend!

Koud Kunstje

Één van de bezoekers: “Mijn kids hebben genoten; mijn partner, zijn ouders en ik waren perplex van de adembenemende acrobatiek. Dit hadden we niet verwacht, geweldig!” Oosterhout kan op zaterdag 21 januari terecht in het Theater de Bussel. De gloednieuwe show ‘Koud Kunstje!’ is daar om 15.00 & 19.00 uur te beleven. Dankzij het BankGiroLoterij Theaterweekend kosten de kaarten slechts €10,-, mis het niet!

Theater en echt circus

In 2,5 uur beleeft het publiek een unieke combinatie van theater en echt circus. De ruim 45 medewerkers uit o.a. China, Argentinië, Reunion, Duitsland en België schitteren op en hoog boven het toneel. Je beleeft het verhaal van een dorp met een clown als burgemeester, kan dat goed gaan? Er wordt gejongleerd, gebalanceerd, gedanst, hondjes lopen in parade, acrobaten vliegen door de lucht en zelfs ezels verschijnen ten tonele. Dat alles onder begeleiding van het swingende  beste live circusorkest van Europa.

Langst aaneengesloten tournee

Dit is de 38e! tournee van het Wintercircus. Geen enkele andere Nederlandse theaterproductie is al zo lang aaneengesloten op tournee. Zo lang jong en oud vermaken lukt alleen als je constant met de tijd meegaat. Directrice Arlette Hanson bewijst ook dit jaar weer dat circus een toekomst heeft. Zij werkt het hele jaar aan een show en weet de circussterren van de toekomst nu al te presenteren. Enkele van hen vielen al in de prijzen op de meest gerenommeerde circusfestivals ter wereld.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen