Nieuwe woningen Warandepoort in de verhuur

Foto: Warandepoort.nl

Van 17 tot 24 april worden 27 van de 63 appartementen van het nieuwbouwproject Warandepoort in Oosterhout via klikvoorwonen.nl aangeboden. Het betreft de eerste van de 2 huurtorens. De eerste appartementen worden in het vierde kwartaal van 2017 opgeleverd. 

Uniek van ligging

De toren heeft 7 woonlagen en de appartementen zijn vrijwel allemaal uniek van indeling en variëren in grootte. Ze beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een balkon en een inpandige berging. Sommige hebben een eigen parkeerplaats. Op de plattegronden die bij het aanbod staan kunt u de huisnummers zien en hoe de appartementen gelegen zijn (balkon en verdieping).

Huurprijzen

De huurprijzen van deze appartementen liggen tussen € 662,95 tot € 699,47. Deze huurprijzen zijn voor een aantal appartementen inclusief een (overdekte) parkeerplaats, exclusief servicekosten. Deze appartementen worden alleen aan personen met een passend inkomen verhuurd.

Bereikbaar zijn of snel reageren!

Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. In de week van 24 tot 29 april worden de kandidaten geselecteerd en die zullen door Thuisvester worden benaderd.

bron: Thuisvester

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen