‘The Passion’ in de Vredeskerk op Witte Donderdag

Foto: gkvmorgenster.nl

The Passion 2017 wordt op donderdag 13 april om 20.30 uur live uitgezonden op televisie. Je kunt deze uitzending ook live volgen in de Beuk, aansluitend aan de kerkdienst in de Vredeskerk. Hier kun je dit unieke evenement op een groot scherm zien. De Beuk is open vanaf 20.00 uur, de toegang is gratis en uiteraard kun je ook alleen voor de uitzending komen.

Roel van Velzen en andere artiesten

The Passion vertelt over de laatste uren van het leven van Jezus, zijn dood en opstanding. Bekende artiesten zoals Remco Veldhuis, Roel van Velzen, Omri Tindall en Elske de Wal brengen het verhaal tot leven door middel van hedendaagse Nederlandstalige popnummers. Dwight Dissels, bekend van The Voice of Holland, zal de hoofdrol van Jezus spelen. De zevende editie van The Passion vindt plaats in Leeuwarden. Een processie, waarbij een stoet mensen het wit-verlichte kruis dragen doorkruist de stad. Groots, indrukwekkend en meeslepend,  dat is The Passion!

Geraakt door het passieverhaal?

Na de uitzending is er gelegenheid om samen stil te staan bij de wonderbaarlijke gebeurtenissen die ons al 2000 jaar bezig houden. Kom en beleef het mee! Iedereen, jong en oud, is van harte welkom op 13 april vanaf 20.00 uur in de Beuk. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen