Hoe vaak ben jij al begonnen en weer gestopt?

Foto: Enforce

Beginnen met hardlopen heb je vast al eens geprobeerd. Je begint fanatiek, zonder plan en commitment met hardlopen en als het een avond slecht weer is of je hebt een drukke dag gehad, stel je je training uit. Voor je het weet sla je trainingen over en ben je compleet uitgecheckt. Weer geen resultaat.

Gewoon beginnen met hardlopen is vaak tegen beter weten in een poging om je eigen gedrag een tijdje goed te praten. Door maar wat te doen vergroot je de kans op blessures enorm en verklein je de kans om iets te bereiken. Weet jij wat looptechniek is, wat je houding moet zijn en hoe je moet balanceren om echt te kunnen hardlopen? Voor je het weet zit je met een gebrek aan motivatie of met een blessure thuis op de bank en verlies je dat wat belangrijk voor je is weer uit het oog.

8 mei 2017 starten we op onze locatie weer een nieuwe opstapgroep met max 8 toegewijde personen die

  • 5 km willen leren hardlopen en dit nu echt nog niet kunnen
  • willen leren om patronen te doorbreken om nu eens echt door te zetten om je doel te bereiken
  • geen excuses meer willen verzinnen om het niet te doen
  • willen leren te hardlopen met de juiste houding en techniek
  • begeleid willen worden in een groep van max 8 personen met een ervaren Enforce Run trainer

We starten deze nieuwe groepen op onze locatie in Ulvenhout (Jeugdland) en Oosterhout (De Contreie). Geef je nu op via [email protected] of meld je aan voor een coachgesprek op onze website www.enforce.nl en bekijk of het programma jou kan helpen

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen