Lachen met nieuw cabarettalent tijdens de Lammerentoer

Foto: Lammerentoer

Het is voorjaar, bloemen bloeien, de zon schijnt (meestal), kriebels in de buik en lammetje in de wei…..of lammetjes in het Oosterhoutse theater. De enige HBO cabaretopleiding van Nederland stuurt haar studenten de weide wereld in. Dartelend, lachend, zingend bestormen zij de Nederlandse podia om u te vermaken. Vandaag Oosterhout, morgen de wereld.

Drie cabarettalenten voor maar € 6,50

De Lammerentoer is de cabaret-talenten tour van de Koningstheateracademie, de opleiding die verantwoordelijk was voor het klaarstomen van eigenzinnige talenten als Kiki Schippers, Katinka Polderman, Jochen Otten en Pieter Derks. Bij de lammerentour ziet u de volgende winnaar van het Leids Cabaretfestival of de winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs.

U bepaalt wat u betaalt!

Wanneer is een theatervoorstelling nog betaalbaar? Hoeveel gage is een artiest waard? Omdat het antwoord op deze vragen voor iedereen verschillend is, willen we onze bezoekers deze keer zelf aan het woord laten. U bepaalt namelijk na afloop zelf wat u betaalt als gage voor deze artiesten. De toegang voor de voorstelling is slechts € 6,50 euro, dit betaalt u als onkostenvergoeding voor het theater. Na afloop van de voorstelling heeft u de gelegenheid uw bijdrage aan de artiesten te doneren. Op de avond zelf vertellen wij u hoe u kunt bijdragen. Dit bedrag gaat in z’n geheel geheel naar de optredende artiesten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen