Geslaagde clinic meisjesvoetbal bij vv SCO

Foto: vv SCO

Afgelopen zaterdagmiddag vond een speciale voetbalclinic plaats bij vv SCO voor meiden tussen de 9 en 11 jaar. Voorafgaand aan de clinic werden de meiden van de MO15 gehuldigd met het behalen van hun kampioenschap. Een 100% score voor de meidenteams van vv SCO. Vorige week werd de MO13 ook al kampioen. 

Starten met een warming-up

Trainer Jacco Peters die werd bij gestaan door een aantal meiden van zowel de MO13 als de MO15 begon met de deelneemsters aan de warming up. Er werd gedribbeld, een oefening aannemen, schieten, koppen en afwerken.
Het was zeer geslaagd, zo goed dat men ook op de maandagavond wilde trainen. Ook nu weer een leuke groep met fanatieke meiden, sommige hadden zelfs een vriendin meegenomen. In totaal hebben er 12 meisjes meegedaan.

De training liep een beetje uit

Jacco had deze avond ondersteuning van Alex Smits. Samen hadden ze een aantal leuke oefeningen bedacht en waar de bedoeling was om 45 minuten te trainen liep het uit op een vol uur. Aan het einde van de training vroeg Jacco of er meisjes bij waren die het niet leuk vonden en wilden stoppen. Alle handen bleven naar beneden. Hierop werd met de ouders en meiden afgesproken om volgende week weer te trainen. Deze week was niet meer mogelijk door de avondvierdaagse. Er wordt zelfs geprobeerd om een echte wedstrijd te gaan spelen!

Nieuwe meiden altijd welkom!

Al met al een geslaagde clinic met in het vooruitzicht een extra meisjes team voor vv SCO.  Mocht jij nu ook een dochter, nichtje, kleindochter of buurmeisje hebben die voetbal ook leuk vindt, laat haar dan contact op nemen met vv SCO, want nieuwe meiden zijn altijd welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen