Slootjesdag voor kinderen in de Oranjepolder

Slootjesdag
Slootjesdag
Foto: IVN Mark en Donge

Op zondag 11 juni is er een speciale Slootjesdag voor kinderen in de Natuurtuin Oranjepolder. Word jij een echte slootjesexpert?

Ontdek de (onder)waterwereld

In de Natuurtuin zijn verschillende poelen waar je waterdiertjes kan vangen. Er zijn natuurgidsen die je kunnen helpen de diertjes te ontdekken, want als je weet waar je moet kijken, dan gaat er een (onderwater)wereld voor je open! Dus kom samen met je (groot)ouders naar Natuurtuin Oranjepolder en word een echte slootjes-expert!

Neem je schepnetje mee

Tip: Het is handig om je eigen schepnetje mee te nemen, maar als je die niet hebt zijn er wel wat te leen.
Sap, limonade, koek tegen kleine vergoeding.

Meer informatie

Vrije inloop tussen 13:00 en 16:00. Je treft Natuurtuin Oranjepolder aan de Domeinweg 9. De IVN Natuurtuin ligt iets ten noorden van de wijk Dommelbergen aan de Domeinweg 9, 4908 BK Oosterhout. Deze ligt evenwijdig aan de Statendamweg. Deze is eenvoudig te vinden door vanaf de A59 afslag 33- Oosterhout te nemen. Je komt dan vanzelf op de Statendamweg. Vlak vóór (± 50 m.) de rotonde ga je linksaf en direct wéér links, de Domeinweg. Rijd een stuk de polder in. Aan de linkerkant van de weg ligt de IVN Natuurtuin. Vanuit Oosterhout zelf ga je ook via de Statendamweg maar nu vlak ná de rotonde rechtsaf en direct linksaf, de Domeinweg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen