Pre-Festival Party in het Filmcafé

Foto: Oosterhouts Filmcafé

Vandaag is het nog precies 1 week tot het Parkfeest. Het Oosterhouts Filmcafé zorgt voor een fijne opwarming: de Pre-Festival Party met de film Song to Song.

Optreden van Reachless

Het muzikale drama Song to Song speelt zich af in en om de festivals van Austin, Texas en kent gastoptredens van onder anderen Patti Smith, Lykke Li, Red Hot Chili Peppers en Iggy Pop. Vanavond is er in de pauze en na afloop een optreden van de Oosterhoutse pop/rock band Reachless.

Song to song

Een muzikant, een songwriter en een producent leven in de hippe muziekindustrie van Austin, Texas. Van optreden naar optreden, van feest naar feest, van lied naar lied. Een romantisch drama vol verleiding en verraad in de rock ‘n’ roll wereld van Texas.

De jonge, ambitieuze en onzekere Faye legt het aan met muziekproducent Cook, in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV ontmoet, ontdekt ze wat de liefde kan zijn. Maar het lukt niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster die toegang krijgt tot en worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden?

Kaarten

Kaarten kosten €15,00 en zijn inclusief een hapje en drankje in de pauze. Aanvang film 20.15 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen