Nu ook in Oosterhout Dr. Hauschka schoonheidsbehandelingen

Foto: Broeders Gezondheidswinkel

Mieke de Vriend van Friendly Beauty start vanaf woensdag 5 juli met haar praktijk voor Dr. Hauschka gezichts- en lichaamsbehandelingen in het Gezondheidscentrum Oosterhout, in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel.

Schoonheidsspecialiste en therapeut

Mieke is al vanaf 2003 schoonheidsspecialiste en vanaf 2010 is zij ook erkend therapeut voor het bekende natuurlijke cosmetica merk Dr. Hauschka. Naast schoonheidsbehandelingen kun je bij haar ook terecht voor lichaamsmassages (o.a. lymphestimulatie) en voetreflextherapie.

Gratis huid- en verzorgingstips

Vanaf woensdag 5 juli kun je iedere woensdag tussen 9 tot 18 uur afspraken maken voor diverse gezicht- en/of lichaamsbehandelingen. Iedere klant die een afspraak maakt voor een schoonheidsbehandeling krijgt een leuke attentie. Op zaterdag 1 juli van 12.00 tot 16.00 uur kun je in de winkel langskomen voor gratis huid- en verzorgingstips.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op de onderstaande website of neem contact op Mieke de Vriend via 06-12805567. Voor afspraken voor behandelingen kun je ook contact opnemen met Broeders Gezondheidswinkel op 0162-453223.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen