Oosteinds Spektakel zoekt vrijwilligers

Foto: Oosteinds Spektakel

Het Oosteinds Spektakel is dit jaar op 1, 2 en 3 september. Ook dit jaar weer twee supergezellige feestavonden en voor de vijfde maal de Brabantse Kampioenschappen Auto Blubbering. 

Vrijwilligers gezocht

Om het feestje te kunnen organiseren zijn er altijd veel vrijwilligers nodig. Er zijn met name bij de barren nog enkele vrijwilligers nodig. Versterk jij het vrijwilligersteam tijdens het feestweekend van Oosteinds Spektakel? Stuur dan een mail voor meer informatie naar [email protected]

Drie dagen lang feest in de tent!

Op vrijdag 1 september start het Oosteinds Spektakel met onder andere Brabants nummer 1 feestband de WC Experience! (Ja je leest het goed, op vrijdag!). Voor zaterdag 2 september hebben ze de Memphis Manics weten te strikken en op zondag 3 september sluiten de mannen van Meuk het Oosteinds Spektakel feestelijk af. Kaarten gaan binnenkort in de verkoop.

Nieuwe kaartverkoop

De online kaartverkoop zal vanaf dit jaar anders zijn dan dat je misschien gewent bent. Oosteinds Spektakel maakt namelijk gebruik van een ticketservice. Hierdoor zijn kaarten gelijk met bijvoorbeeld iDeal af te rekenen en de toegangsbewijzen worden gescand bij de ingang. Dit gaat ook vanaf een telefoonscherm dus uitprinten is niet noodzakelijk. Kaarten voor de zondag zullen enkel te koop zijn bij onze voorverkoopadressen en aan de entreekassa van het evenement.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen