Feest bij H19 met de Talenten van de Toekomst

Foto: H19

h19 Centrum voor de kunsten bestaat dit jaar precies 50 jaar! En dat wordt gevierd met een knallend optreden aan het einde van het seizoen! Feest je mee?

Geschiedenis

In 1967 startten Piet en Mary Hohmann met het eerste seizoen H19. Zij konden toen nog niet vermoeden dat het 50 jaar later zou zijn uitgegroeid tot dé organisatie voor kunst- en cultuureducatie & -participatie in en om Oosterhout. Dit cursusjaar wordt er teruggeblikt en vooruitgekeken met talenten van toen, nu en de toekomst.

Foto Challenge

In onze nieuwe brochure van h19 vindt je speciale stickers. Deze kun je plakken op een inspirerende, verrassende, gekke, originele plaats. Wat is h19 voor jou of wat zou het kunnen zijn? Maak daar een foto van en stuur deze uiterlijk 31 oktober naar [email protected]. De beste foto’s worden geëxposeerd op een bijzondere plaats en gebruikt voor de reclame van

Projectkoor start als eerste

Al voor dat de andere cursussen starten begint het nieuwe projectkoor! In een blok van tien weken (13 en 20 oktober niet) worden vanaf vrijdagavond 8 september diverse chansons ingestudeerd in een meerstemmig koorverband onder leiding van Cora de Wit. Boccara en Fugain staan op het programma. Met accordeon en een glas Beaujolais Primeur wordt de cursus op vrijdag 24 november afgesloten. Schrijf je in via de website of kom even langs bij de receptie van h19.

Er is meer!

In seizoen 2017-2018 zijn er volop nieuwe cursusmogelijkheden bij h19. Kom proeven van 5 cursussen in een klein groepje tijdens de Hi5. Jij geeft aan in welke hoek jouw interesse ligt en h19 maakt een speciaal programma. Zo ontdek je wat je leuk zou vinden. Of geef je op voor PodiumTalent, speciaal voor toptalenten die zich extra vaak bij Oosterhoutse evenementen zullen laten zien. Tijdens dit bijzondere jubileumjaar staan er nog veel meer plannen op de agenda. Een bijzondere expositie, een knallend concert, een speciale voorstelling… ook al ben je geen cursist van h19, dan kon kun je dit feestje mee vieren. Kijk maar eens op de onderstaande website. h19 is te vinden aan de Heuvel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen