FNV Dongemond steunt de slachtoffers van orkaan Irma

Foto: Screenshot uit campagnefilmpje

Het regionale FNV netwerk Dongemond steunt de slachtoffers van Orkaan Irma. Help jij ook mee?

Het openbare leven ligt plat

Irma heeft het openbare leven op Sint-Maarten, een autonoom land in het Nederlandse Koninkrijk, volledig platgelegd. De onzekerheid van mensen of zij nog werk hebben en voldoende voedsel en water neemt toe. De mensen zijn afhankelijk van de toeristenindustrie. De woningen, hotels, kantoren en de infrastructuur moeten hersteld worden. Het vliegveld is niet begaanbaar, het ziekenhuis is heel beperkt open, de brandweer is ernstig geraakt en de haven is niet beschikbaar. Ook regeringsgebouwen zijn niet beschikbaar en het steunpunt van de kustwacht is ernstig geraakt.

Noodhulp is nu noodzakelijk!

Voor de noodhulp aan de bewoners in het orkaangebied zijn miljoenen euro’s nodig, onder meer voor medische hulp, tenten en zeilen. Als jij kunt helpen, zou dat super zijn. Met het geld dat je inzamelt, kan het Rode Kruis voedsel en onderdak kopen voor de mensen die dat nu zo hard nodig hebben.

Volg het goede voorbeeld

Het Rode Kruis roept de Nederlandse bevolking ook op om in actie te komen. Bijdragen kan op giro 5125 of IBAN NL02 INGB 0000 0051 25. Volg het goede voorbeeld van het regionale FNV netwerk dat € 530,00 heeft overgemaakt. Steun de slachtoffers van de orkaan Irma. Help mee en doneer!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen