Op weg naar Eastwoodstock: Alaniz Morizzette

Foto: Alaniz Morizzetti

Op zondag 24 september organiseert Stichting BOCK het kleinschalige gratis festival Eastwoodstock. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de gratis zondagmiddag: Alaniz Morizzette.

Jagged little pill years

Door het succes van de Alaniz Morizzette is er voor leadzangers Debbie Potters uit Oosteind een droom uitgekomen. Al vroeg was Debbie een enorme fan van Alanis Morissette en nu speelt ze met een fantastische band op festivals en grotere podia nummers van haar grote voorbeeld …. Alanis Morissette. Zangeres Debbie vertolkt tijdens een intense enerverende show de bekendste nummers van de Canadese zangeres die in 1995 furore maakte met haar CD Jagged Little Pill die voor vele grote artiesten geldt als een enorme inspiratiebron. Alanis Morissette zelf wordt onder andere geroemd door de scherpe teksten en mooie muzikale tegenstrijdigheid. Zo staat ruig en wild tegenover zacht en ingetogen en liefelijk tegenover boos en heftig. Haar muziek is echter altijd eerlijk en door het alternatieve geluid en de zelfbewuste teksten blijven de songs in je geheugen gegrift staan. De muziek is ondanks het alternatieve karakter voor velen een feest van herkenning.

Meer info

Alaniz Morizzette zal tijdens Eastwoodstock optreden op 24 september tussen 16.10 en 16.55 uur. Entree is gratis! Naast de goede muziek behoren ook lekker eten en lekkere koffie thuis op dit sympathieke festival. Eastwoodstock is te vinden op het grasveld bij voormalig zwembad De Blikken aan het Paterserf.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen