Meld je aan voor de Oosterhoutse Mantelzorgdag op 4 november

Foto: Surplus Welzijn

Ben jij of ken jij een Oosterhoutse mantelzorger die een dagje uit verdient? Op zaterdag 4 november organiseert Surpluswelzijn samen met de Rotary Oosterhout en de gemeente Oosterhout de Mantelzorgdag 2017.

Gratis deelname

Zorg jij langdurig voor je (groot)ouders, andere familieleden, vrienden of buren? Dan ben je een mantelzorger. Dan zul je vast wel eens denken dat deze zorg toch ook wel ten koste van jezelf gaat in termen van tijd, ontspanning, persoonlijke aandacht en sociale contacten. Trakteer jezelf daarom op 4 november 2017 op een gratis verwendag tijdens de Oosterhoutse Mantelzorgdag. 

Diverse soorten activiteiten

Er is een keuze uit diverse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een workshop schilderen, zingen of fotografie. Maar er kan ook worden gekozen voor actievere activiteiten zoals een boswandeling, een cultuurhistorische wandeling of een GPS tocht. Wil je jezelf of iemand anders opgeven voor de Oosterhoutse Mantelzorgdag? Stuur dan voor 20 oktober een mail naar [email protected] om je aan te melden. Er wordt zelfs voor vervoer en/of vervangende mantelzorg gezorgd als dat nodig is.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen