Oosterhouts vrouwennetwerk NVVH zoekt secretaris

NVVH Zomerexcursie 2017
NVVH Zomerexcursie 2017
Foto: NVVH Oosterhout

Iedereen kan wel eens wat hulp gebruiken. Hulp voor één keertje of wat meer structureel. En andersom hebben veel mensen iets te bieden. Af en toe of regelmatig. Op oosterhoutvoorelkaar.nl worden vraag en aanbod samengebracht. Zo is de NVVH Afdeling Oosterhout op zoek naar een enthousiaste dame met secretariële vaardigheden die de andere 5 bestuursleden komt versterken. 

NVVH Afdeling Oosterhout

In 1984 nam een aantal dames het initiatief tot oprichting van de Afdeling Oosterhout van de NVVH (Vrouwennetwerk). Het werd een daverend succes!! Afdeling Oosterhout is al ruim 30 jaar een bloeiende vereniging met zo’n 350 enthousiaste leden.

Secretaris gevraagd

Deze vereniging zoekt een enthousiaste secretaris met secretariële vaardigheden die de andere 5 bestuursleden komt versterken. Als secretaris woon je een keer per maand de bestuursvergadering bij en zorg je voor de notulen. Verder verwerk je de inkomende post en wat andere werkzaamheden voor het secretariaat. Er wordt bij het NVVH van alles georganiseerd, dus als vrijwilliger ontvang je veel gezelligheid terug. De activiteiten zijn altijd overdag.

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden en heb je enige vrije tijd beschikbaar? KLIK HIER voor meer informatie of om direct contact te leggen met NVVH afdeling Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen