Toneelgroep Link speelt knetterende komedie ‘De Achterkant van de Waarheid’

fragment poster
fragment poster
Foto: Toneelgroep Link

Ook dit jaar brengt Toneelgroep Link weer een mooi stuk op de planken van Theater de Bussel. Dit jaar is gekozen voor ‘De Achterkant van de Waarheid’. De voorstellingen zijn op 27 en 28 oktober, 3 en 4 november en er is een matineevoorstelling op 29 oktober. Kaarten kosten 12,50 per stuk.

Knetterende komedie

‘De Achterkant van de Waarheid’ is een eigen bewerking geïnspireerd op de film ‘The Invention of Lying’ van en met de beroemde Britse komiek Ricky Gervais. Een knetterende komedie vol humor met een rauw Brits randje. Dat rauwe randje heeft Link in zijn eigen versie met plezier nog eens extra aangescherpt. Link neemt U mee naar een compleet andere wereld, een parallel universum. Alles lijkt op onze wereld en alles wat wij kennen is er ook. Op één ding na: men heeft nooit geleerd te liegen. Iedereen spreekt alleen en altijd de waarheid. De perfecte wereld hoor ik U zeggen… Maar is dat zo? Link toont U graag de achterkant van de waarheid.

Leugens geven mogelijkheden…

We volgen Mark, een loser. Kan ie niks aan doen, zit in zijn genen, al vanaf de oertijd. Niet aan te ontkomen. Geen kans op een goede baan, succes of rijkdom. Niet de vrouw van zijn dromen. Dit is zijn noodlot…  Tot het moment dat hij de eerste leugen vertelt… Onverwacht, hij schrikt er zelf van. Met de leugens komen vele mogelijkheden, macht en verantwoordelijkheid. Hoe ver zal hij gaan? Gaat dit hem gelukkig maken of loopt alles gierend uit de klauwen?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen