Start your dream…in Oosterhout!

Foto: CC0 Creative Commons / StartupStockPhotos

De ‘Start your Dream Expedition’ is een speciaal evenement gericht op (bijna) startende ondernemers. Mensen die dromen van een eigen zaak, maar om een of andere reden tot nu toe niet aan deze dromen hebben toegegeven. Op zaterdag 4 november tussen 13.00 en 17.00 uur, Brasserie Mix, entree is gratis.

Ontdek de mogelijkheden

Laat je inspireren door een waargebeurd startersverhaal. Ontdek de mogelijkheden om voor jezelf te beginnen en maak kennis met de wet van aantrekking, businesscoaches en ervaren ondernemers die je graag verder helpen. Hulp nodig met het schrijven van teksten die iedereen begrijpt of het maken van een website? Antwoord op al je vragen, leerzame workshops en meet-and-greet-estafette netwerken nieuwe stijl.  

Dichtbij en kleinschalig

Mocht je twijfelen en persoonlijke hulp wensen of niet weten wat de volgende logische stap is, laat dit event je richting geven en je verder helpen. Bezoek komende zaterdag de ‘Start your Dream Expedition’ en maak kennis met de mogelijkheden om jouw startdromen uit te laten komen. Dit is jouw kans om dichtbij en kleinschalig je grootsheid te ervaren!

Meer informatie

De entree van de ‘Start your Dream Expedition’ is gratis, maar wanneer je vooraf laat weten dat je komt maak je kans op een speciale toolbox en 3 maanden gratis coaching ter waarde van 450 euro. Stuur daarom vandaag nog een mailtje aan [email protected] en geef je op! Brasserie MIX is te vinden op het Waterlooplein 50.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen