Drie sfeervolle winteravonden bij Museum Oud-Oosterhout

Foto: Museum Oud Oosterhout

Traditiegetrouw gaan de kleine huizen van Oud Oosterhout in de winterperiode naar binnen. Om de bezoekers toch te kunnen laten genieten van deze unieke miniatuurhuisjes van Oosterhout rond 1910, heeft het team Miniatuurbouw dit jaar iets nieuws bedacht.

Expositie in de nieuwe tuinkamer

In de nieuwe tuinkamer is een prachtige winteropstelling ingericht, helemaal in feeërieke sfeer. Om deze expositie nóg meer sfeer te geven zijn er drie avondopenstellingen:

  • vrijdag 24 november van 17.00 uur – 20.00 uur
  • vrijdag 8 december van 17.00 uur – 20.00 uur
  • vrijdag 29 december van 17.00 uur – 20.00 uur

Extra activiteiten

Op vrijdag 24 november zijn er extra activiteiten. Ritmisch koor Koor Nie-Ko uit Geertruidenberg treedt op in Dickens kleding. Er zijn vuren en er is lekkere warme erwtensoep. De medewerkers van het museum doen er alles aan om iedereen een mooie avond te bezorgen. De tuinkamer is in sfeer en het museum is de hele avond open tot 20.00 uur. Kinderen zijn ook van harte welkom.

Meer info

De entreeprijs is tijdens deze avonden extra laag gehouden: 2 euro voor jong en oud. Het museum is de hele winter open van maandag tot en met donderdag en elke zondag. Op vrijdag (behalve de drie winteravonden) en zaterdag kan men op aanvraag het museum bezoeken. Je vindt het museum aan de Bredaseweg 129, naast Restaurant Paradijs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen