Gastcollege muziekgeschiedenis door Piet Loose bij Levenskunst Zuiderhout

Foto: CC0 Creative Commons / stevepb

Met de titel Wie het kleine niet eert … geeft Piet Loose op maandag 11 december een gastcollege muziekgeschiedenis bij Levenskunst Zuiderhout.

Muzikale bijeenkomst

Veel klassieke melodieën komen voort uit kleine streekgebonden overleveringen. Piet Loose heeft die verzameld en brengt er een aantal ten gehore. Tijdens zijn college gaat hij tevens in op het ontstaan van muziek en muziekinstrumenten. Met muziek, liederen en beelden zal Piet Loose een verrassende bijeenkomst verzorgen. Hij was voor zijn pensionering muziekdocent en decaan aan het Newmancollege in Breda.

Iedereen is welkom

De bijeenkomst vindt plaats in Park Zuiderhout, Arnold Janssenlaan 46 op de grens van Oosterhout en Teteringen. Aanvang is 19.30 uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van minimaal € 5,00 per persoon. Aanmelden is niet nodig. De mogelijkheid bestaat om voor € 12,50 voorafgaand aan de lezing een hapje te eten in het Grand Café van Park Zuiderhout. Hiervoor is wel een reservering nodig. Dit doe je via het serviceteam, [email protected] of (076) 578 40 00.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen