Tijdens Koopzondag volop vermaak voor mannen in de Kerststal(ling)

Foto: CC0 Creative Commons / Alexas_Fotos

Komende zondag is het weer Koopzondag. Heel veel mannen worden dan weer mee de stad in gesleurd om te shoppen voor de aankomende feestdagen. Maar er is hoop! Enkele creatieve ondernemers verzonnen de ludieke Kerststal(ling) voor mannen! 

Moment voor jezelf

Ben je het kerstshoppen beu? Houd je man je op tijdens de kerstinkopen? Gun je je vent een momentje voor zichzelf? (Of eigenlijk jezelf ;)) Zet hem dan af bij de kerststal(ling) in Winkelcentrum Arendshof. Lekker eten, drinken en je haar of baard laten bijwerken. Terwijl je vrouw/vriendin zich te buiten gaat tijdens het shoppen, kun jij dat nu ook!

Speciaal mannenterras

Tijdens het evenement van 17 december staan de mannen centraal. Er wordt speciaal voor hen een terras gemaakt in Winkelcentrum Arendshof. Naast lekkere koffie of thee kun je er je baard laten knippen of trimmen op het terras. En je kunt voor een vriendelijk bedrag drie echte Oosterhoutse biertjes proeven. Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een speciale menukaart met snacks voor mannenknuisten!

Goodiebag met kans op een barbecue

De eerste 50 mannen op het terras krijgen een speciale goodiebag mee als ze vertrekken. Daarin zitten uiteraard mannelijke items die beschikbaar zijn gesteld door verschillende ondernemers. Eén van de hoofdprijzen in een barbecue. Met een beetje mazzel ben jij de man die een dergelijke prijsvoucher in zijn goodiebag vindt. Je vindt de Kerststal(ling) op zondag 17 december tussen13.00 en 17.00 uur op het terras bij Mad Hat ter hoogte van Arendshof 33.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen