Vanavond feestelijke opening IJsmarkt met gratis concert van Pater Moeskroen

Foto: Pater Moeskroen

Vanavond is het dan eindelijk zover! Om 19.30 uur wordt de IJsmarkt officieel geopend door wethouder Willemsen. Na de openingsceremonie barst dan het voor iedereen gratis openingsfeest los.

Pater Moeskroen

Meer dan 3000 schoolkinderen hebben de enorme ijsbaan de afgelopen dagen al getest en goed bevonden. Natuurlijk kun je vrijdagavond ook heerlijk komen schaatsen. Om 19.45 uur geven de leden van Jolly Ice een kunstschaatsdemonstratie en leren ze je de fijne kneepjes van het kunstschaatsen. Om 20.30 uur zet Pater Moeskroen in het Grand Café de Gletsjer de boel op zijn kop waarbij Roodkapje en Joost natuurlijk niet zullen ontbreken. Vanaf 21.45 uur wordt het swingen met de Oosterhoutse DJ NéNé (van Manitou FM). Tekst gaat verder onder het filmpje.

Tot en met 7 januari

De IJsmarkt is er tot en met zondag 7 januari 2018. De ijsbaan en het sfeervolle grandcafé “De Gletsjer”  zijn dagelijks open van 10.00 tot 22.00 uur. Op feestdagen en tijdens bijzondere evenementen gelden aangepaste openingstijden. Er worden de komende 3 weken volop sportieve schaatsactiviteiten en liveoptredens van bands en koren georganiseerd. Bij alle optredens geldt gratis entree.  Klik voor het volledige en actuele programma op de onderstaande link:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen