Woensdag laatste KluiZ-concert van dit jaar

Foto: Theater de Bussel

Woensdag is de laatste KluiZ avond van dit jaar. En wat voor een! Op woensdag 20 december in de Kleine Zaal van Theater de Bussel. Aanvang 20.30 uur, entree 15 euro.

Aron en Joost

Deze decemberavond brengt twee virtuoze gitaristen bij elkaar in de intieme setting van ons KluiZpodium. Onze eigen gitaarheld Aron Raams (Gare du Nord) bundelt de krachten met Joost van Sprundel (Brabants Jazzorkest) om een avond aan hun favoriete instrument te wijden. Jazz, blues en soul voeren de boventoon.

Muzikale gasten

Aron en Joost nemen deze avond  een aantal muzikale gasten mee om te spelen.  Topmusici natuurlijk, zowel op gitaar als op andere instrumenten. Gegarandeerd genieten voor de jazzliefhebber. Vincent Houdijk op vibrafoon. Hij studeerde klassiek slagwerk aan conservatorium Tilburg daarna specialiseerde hij zich op de (Jazz) vibrafoon aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij was al eens in de KluiZ met de band Vinie Vibes. Pieter Bast op drums met welke grootheden heeft hij niet gespeeld! Mark Haanstra op bas. En natuurlijk de uitsmijter Eric Vloeimans trompet. Mede door deze geweldige muzikant die muziek maakt voor miljoenen maar die heeft hij nog niet allemaal bereikt zoals hij zelf zegt, krijgt deze avond een meer dan een bijzonder hoog gehalte.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen