Met Staamp! glijdend het jaar uit…

Foto: Staamp!

Van alles en nog wat extra, dat is Staamp! Een 22 man sterke groep die plezier, enthousiasme, humor en muziek in één optreden weet te combineren. En dat clubke gaat komende zaterdagavond 30 december vanaf 19.30 uur optreden in Grand Café de Gletsjer op de IJsmarkt. Entree is gratis!

The Freeze

Eindelijk, na al die jaren weten ze waarom de mannen van Staamp! “the freeze” hebben geoefend. En voor de gene die niet weten waar we het over hebben, dit is je kans om het live te gaan aanschouwen!. Zet de Schrobbelèr maar koud en het vet maar aan, want ze komen eraan en hebben er zin in!

Meer weten: https://www.facebook.com/ijsmarktoosterhout

STAAMP! @ Glijdend het jaar uit.

STAAMP! @ glijdend het jaar uit.Al jaren lang, althans sinds het begin lopen ze aan onze kop te zeuren of wij ook eens willen spelen in het Winterpaviljoen en IJsmarkt. Na lang wikken en wegen en het aanhoren van elkaars argumenten is er na achteraf onnodig lang beraad besloten om het te doen:Waar: de IJsmarkt op de markt…Wanneer: 30 december 2017Vanaf: 19.30Eindelijk, na al die jaren weten we waarom we "the freeze" hebben geoefend. En voor de gene die niet weten waar we het over hebben, dit is je kans om hem live te zien. Zet de Schrobbelèr maar koud en het vet maar aan, want we komen eraan en hebben er zin in.Meer weten: https://www.facebook.com/ijsmarktoosterhout

Geplaatst door Staamp op woensdag 20 december 2017

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen