Zaterdag weer RepairCafé Oosterhout in De Bunthoef

Foto: RepairCafe Oosterhout

Het nieuwe jaar is nog geen maand oud, maar ook dit jaar kun je zelf een bijdrage leveren aan het besparen op grondstoffen en het minder belasten van ons milieu.

Vrijwilligers helpen met reparaties

Want zaterdag 27 januari 2018 is er weer de mogelijkheid om uw kapotte spullen te repareren tijdens het RepairCafé tussen 10.00 en 14.00 uur. Kapotte spullen hoeven lang niet altijd weggegooid te worden. De vrijwilligers van Repair Café Oosterhout zitten maandelijks in Activiteitencentrum De Bunthoef, Bloemenhof 2, bij Winkelcentrum Zuiderhout in Oosterheide om defecte apparaten een tweede leven te geven.

Gereedschap aanwezig

Het RepairCafé is een gratis toegankelijke reparatie bijeenkomst. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om allerlei soorten reparaties uit te voeren. Denk aan fietsen, textiel, kleding, meubels, elektrische apparaten, computers met randapparatuur en sieraden. Ook kunnen wij messen, scharen en klein gereedschap slijpen. Of je nu komt om jouw portemonnee te sparen, afval wilt voorkomen, wilt leren repareren of alleen voor de gezelligheid, je bent van harte welkom!

Voorlezen

Tussen 11.00 en 11.30 uur wordt er weer voorgelezen voor de aanwezige kinderen. De klokkenmaker en de naaimachine-reparateur zijn beiden aanwezig.

www.repaircafe-oosterhout.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen