Prime speelt samen met MCE een avondvullende Queenshow in Ph2

Prime Classic Rock Covers
Prime Classic Rock Covers
Foto: Prime (Via Facebook)

Ben je liefhebber van Queen of hou je gewoon van erg goede live muziek dan met je op 3 februari ’s avonds of 4 februari ’s middags zeker naar De Pannehoef gaan. Dan speelt classic rock coverband PRIME samen met het 45-koppige Muziekcollectief Engelen een avondvullende show ‘Queen-we will rock you’. Prijs van een kaartje is 15 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de zaal. 

Volledig Queen concert

Alweer een goed jaar geleden krijgt dirigent Jan van den Brandt het idee kreeg om een volledig concert aan de legendarische band Queen te wijden. Hij realiseert zich dan nog niet hoe groot de muzikale uitdaging zal zijn. Niet alleen voor het orkest, maar ook voor de gast muzikanten en vocalisten. 

Classic rock coverband PRIME

Van den Brandt, bekend van de grote muziekevenementen aan het Spanjaardsgat in Breda, zoals Feel the Music en James Bond vraagt de classic rock coverband PRIME of zij wellicht zin hebben om mee te werken aan dit project. PRIME, dat net zelf heeft ontdekt hoe ongelooflijk leuk het is om muziek van QUEEN te spelen zegt volmondig ja tegen de samenwerking. Van den Brandt en Prime kennen elkaar en hebben al eerder samengewerkt. PRIME zelf is ook geen onbekende meer in de regio. Zij speelden eerder al op Paaspop en Hemelvaart in Den Hout en deden mee aan “CUMA 2: Het laatste Avondmaal” georganiseerd door Pannehoef waar een memorabele ‘Stairway to Heaven’ werd gespeeld samen met de Oosterhoutse Nachtegalen. 

Angela Meessen

Een van de grote krachten in PRIME is zangeres Angela Meessen die precies weet hoe zij een klassieke rocksong moet brengen zodat je als luisteraar volledig ingepakt wordt.  Angela weet dus ook dat er voor een goede QUEEN show ook mannelijke vocalen nodig zijn. De echte Queen liefhebbers zullen misschien zelf meteen aan opera denken in de vorm van de operazangeres Montserat. En ja deze is erbij! Laat dit een van de grote verrassingen van de avond zijn. 

Marcel de Zwart

De volgende taak is het vinden van een zanger die de rol van Freddy Mercury op zich kan nemen. De naam Marcel de Zwart van de bekende coverband “van Brenghe” wordt genoemd en boven verwachting zegt deze vrijwel direct toe. Het blijkt een schot in de roos. Tijdens de eerste repetities is al te horen dat deze stem Freddy eer aan gaat doen. Zo gebeurde het ook. Afgelopen December zijn er reeds twee shows gespeeld in de Engelenburcht in Engelen. Beide een enorm succes! 

Meer informatie

De Zondagmiddag is heel geschikt om de kinderen mee te nemen en kennis te laten maken met de muziek van Queen. Kaarten kunnen gekocht worden bij The Pub in Oosterhout, Pub and Churchills in Made, bij Bij Bas in Wagenberg en sporthal Amerhal in Made, of vlak voor aanvang aan de zaal. Prijs van een kaartje is 15 euro in de voorverkoop en 17.50 aan de zaal. 

Repetitie PRIME

Afgelopen weekend weer flink gerepeteerd voor de QUEEN shows in Oosterhout. Hier een korte impressie.

Geplaatst door PRIME ROCK Covers op dinsdag 23 januari 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen