GroenLinks Meetup ‘Verandering begint in Oosterhout’

Foto: De Schelleboom

Verandering begint in Oosterhout. GroenLinks organiseert op vrijdagavond 23 februari een Meet Up: een informele, interactieve bijeenkomst met muziek en inhoudelijke discussies in Vestzaktheater de Schelleboom. Deze avond wordt ook het jaarlijkse Groene Lintje uitgereikt aan bijzondere groene of sociale initiatieven in Oosterhout.

Groene Lintje

Dit jaar gaat het Groene Lintje naar Conny en Frank van der Schriek van Zorgboerderij Levensvreugde in Den Hout. GroenLinks vindt dat zij het Groene Lintje verdienen omdat de boerderij op een bijzonder goede manier voorziet in een behoefte aan goede, warme zorg voor dementerende ouderen. De mooie en gezellige zorgboerderij vormt voor hen een stimulerende en hartelijke omgeving.

Groene Jeugdlintje

Het eerste Oosterhoutse Groene Jeugdlintje wordt die avond uitgereikt aan de Tienerpartij van het Effent. Namens hun medescholieren zetten deze tieners zich in om de belangen en wensen van de jeugd in de plaatselijke politiek te laten horen. Wij vinden dat zij het Groene Lintje verdienen omdat zij afgelopen jaar op een indrukwekkende wijze actie hebben gevoerd voor het in bruikleen geven van iPads aan scholieren met een krappe beurs.

Geef je op voor gratis entree

Maak ook kennis met de top 8 van de GroenLinks kandidaten voor de Oosterhoutse gemeenteraad en hun speerpunten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Met lekkere muziek, de nodige versnaperingen en een prachtige locatie zijn alle ingrediënten voor een interessante en gezellige avond voorhanden. Ben je geïnteresseerd dan ben je van harte welkom op 23 februari vanaf 20.00 uur bij De Schelleboom aan de Mathildastraat 37a. Je hoeft overigens geen lid te zijn van GroenLinks.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen