Nummer 18 van Gemeentebelangen stelt zich voor: Rick de Leeuw

Rick de Leeuw
Rick de Leeuw
Foto: Gemeentebelangen Oosterhout

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen heeft Gemeentebelangen weer een lijst opgesteld met een diversiteit aan kandidaten. We zullen de komende periode regelmatig een van hen aan je voorstellen. Dit maal is Rick de Leeuw, de nummer 18 op de lijst aan het woord:

“Samen met Gemeentebelangen, de jongeren en de ondernemers heb ik de ambitie om Oosterhout aantrekkelijker te maken – en vooral te houden – voor jongeren. Naast recreatie en een gezellige binnenstad vind ik het toekomstig werkklimaat zeker zo belangrijk, danwel belangrijker. Voor hun carrière trekken jongeren namelijk steeds vaker richting de randstad of dichstbijzijnde grote steden; Iets wat ik als Student ‘Industrieel Product Ontwerpen’ zeker kan beamen.

Oosterhout moet daarom aantrekkelijker worden voor (jonge) ondernemers en moet daarom open staan voor meer innovatie en vooruitgang. Daarvoor moet ook de bereikbaarheid verbeterd worden. Ik heb erg veel zin om deze uitdaging aan te gaan en samen met Oosterhout te kijken naar de kansen die deze mogelijkheid biedt.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen