Gemengd Koor Chordanova zoekt projectzangers voor uitvoering Carmina Burana

Foto: Gemengd Koor Chordanova

In februari 2019 bestaat het Oosterhoutse zangkoor Chordanova 30 jaar en dat willen zij groots vieren met een uitvoering van de Carmina Burana van Carl Orff uitvoeren.

Extra leden nodig

In het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 is Theater De Bussel hiervoor al in optie genomen. Over de begeleiding door orkest, percussie en solisten worden momenteel gesprekken gevoerd. Het geheel zal onder leiding staan van Marcella van der Heijde, dirigente van Chordanova. Een prachtig plan, maar… de Carmina Burana komt pas echt tot haar recht wanneer zij uitgevoerd wordt door een groot koor. Chordanova heeft 46 leden en de stemverdeling binnen het koor is goed. Voor de Carmina zijn zij echter op zoek naar enthousiaste projectzangers van alle stemsoorten om ons koor te versterken.

Bijzonder project

Vind je het leuk om aan dit bijzondere project mee te werken? Je kunt een aanmeldingsformulier opvragen door een mail te sturen naar [email protected]  De kosten voor deelname bedragen 75 euro. Voor dit geld ontvang je de partituur en ben je verzekerd van vele gezellige repetitie-uren op de dinsdagavonden. Chordanova repeteert van 20.00 uur tot 22.15 uur in Wijkcentrum Dommelbergen aan de Arkendonk 90. En natuurlijk zing je mee in de twee jubileumuitvoeringen op 30 en 31 maart 2019 in Theater De Bussel.

Twijfel je? Niet nodig!

Heb je nog geen koorervaring of juist wel, ben je bekend met de Carmina Burana, heb je deze zelfs al eens gezongen of wil je gewoon een nieuw avontuur aangaan? Meld je dan aan! In een persoonlijk gesprekje worden na aanmelding alle details omtrent repetities en uitvoeringen met je doorgenomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen