Koppelconcert White Limo en Waingro in Oud Brabant

Foto: Waingro

Op zondagmiddag 18 maart staan de rockbands White Limo en Waingro op het podium van café Oud Brabant voor een “koppelconcert”. Aanvang 16.00 uur, toegang gratis.

White Limo

Heavy gitaren, rotsvaste drums en vlijmscherpe teksten schetsen een beeld van een surreële realiteit. White Limo is een viertaktmonster dat het onder ogen zien van de realiteit en het streven naar vooruitgang in evenwicht houdt. De wereld verandert en steeds vaker neemt ze geen positieve wending. Onze tijd is een tijd van geweld, onrecht, politiek poppenspel en verzengende tegenstellingen. Elk gewaargeworden persoon zou willen dat hij simpelweg het potlood ter hand kon nemen om de wereld opnieuw te schetsen.

  • Theo Talboom – guitars & vocals
  • Jeroen Assies – lead guitars
  • Michel Michielse – bass
  • Giel Kock – drums

White Limo begint om ca. 16.00 uur

Waingro

Waingro speelt Nederlandstalige stoner & desert-rock ook wel “woestijnrock”. Eigen werk en covers. (en dat doen ze verrekte goed). In hun muziekstijl laten ze zich met name inspireren door befaamde stonerbands uit de vroege jaren negentig (Kyuss/Fu Manchu) en staan daarmee garant voor ‘n uur stevig vuige en met name gruizige woestijnrock. Dat valt dan voor ons onder de noemer dorstige muziek. Klapzandrock in een adembenemend tempo, waarbij beelden opdoemen van een hete dag in de Drunense en Loonse duinen. Zoek alvast een plekje in de schaduw, blus preventief en laat je verrassen door de gestrekte draf van Waingro.

Waingro start om ca. 17.15 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen