SKO biedt nu ook babyopvang in een kleinschalige groep

Foto: CC0 Creative Commons / amyelizabethquinn

Bij SKO kan je sinds kort ook kiezen voor een kleinschalige babygroep. Helemaal passend bij het tempo van de allerkleinsten met speciale activiteiten voor baby’s en met een fijne snoezelruimte.

Een unieke start voor je baby

Baby’s en jonge kinderen zijn kwetsbaar. SKO besteedt daarom extra aandacht aan de zorg en het eigen ritme van deze kinderen, zodat routines zoveel als mogelijk hetzelfde blijven en deze jonge kinderen zich kunnen ontspannen en aandacht krijgen voor hun omgeving. SKO neemt de tijd voor de persoonlijke momenten als het voeden, verschonen en naar bed brengen. Daarnaast geven zij kinderen ook de ruimte om zelf te ontdekken in een veilige, maar rijke omgeving.

Kwaliteit van de opvang

Hoe klein ook, ieder kind heeft zijn of haar eigen karakter en talenten. Door die eigenheid te respecteren en het kind op zijn eigen tempo te laten groeien en ontwikkelen, stimuleert SKO de zelfstandigheid en sociale competenties. Bij SKO is naast het kind de kwaliteit van de opvang het allerbelangrijkste. De pedagogisch medewerkers hebben een dijk aan ervaring, waardoor zij uitstekend in staat zijn kinderen te begeleiden, verzorgen en uit te dagen. Daarnaast kunnen zij altijd meedenken of een advies geven in jouw vragen rondom de verzorging of opvoeding. Met name voor jonge ouders is dit vaak erg prettig en geruststellend!

Hoe is de dag verlopen?

Vanzelfsprekend vertellen de pedagogisch medewerkers en gastouders je uitgebreid hoe de opvang is verlopen, als je aan het einde van de werkdag je kind ophaalt. Naast de verzorgende aspecten geven zij je ook aan hoe de dag verlopen is. Heeft je kind bijvoorbeeld iets nieuws ontdekt? Of voor ’t eerst getracht om te rollen?

Meer informatie

Heb je interesse in de Babygroep van SKO? Heb je vragen of wil je je direct aanmelden? Bel dan (0162) 45 03 22. De babygroep is gevestigd in Kindercentrum ’t Beemdenrijk aan de Trekbeemd 34.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen