Mooi wonen: dat is pas genieten!

Foto: Remeijsen Meubelen Tafels en Zitcomfort

Remeijsen Meubelen, Tafels en Zitcomfort is alweer ruim een jaar gevestigd in de Rulstraat. Een ideale locatie met mogelijkheid je auto voor de deur of in de parkeergarage Arendshof direct naast de winkel te parkeren!

Eigentijdse collectie

Door de etalage is een redelijk deel van de eigentijdse collectie zichtbaar, maar stap eens naar binnen. Want eenmaal binnen is meer mogelijk dan je misschien op het eerste gezicht zou denken. Van de meeste modellen tafels, stoelen, banken, relaxstoelen en glazen tafels zijn namelijk heel veel combinaties te maken qua model en uitstraling. En dan hebben we het nog niet eens over de vele verschillende kleuren! Mocht je er in de winkel helemaal niet meer uitkomen, dan bieden Bas en Dorien ook de mogelijkheid om een stoel op zicht in je eigen huis te ontvangen. Dan kun je meteen zien of het past qua maat, kleur en uitstraling. Makkelijk toch?

Remeijsen Meubelen, Tafels en Zitcomfort is gevestigd aan de Rulstraat 17. Zij zijn ook open tijdens koopzondag 29 april van 12.00 – 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen