Word beroemd tijdens Showbizz Summer Week

Foto: Theater de Bussel

Beroemd worden, de droom van menig kind. Je een ster voelen, daar draait de Showbizz Summer Week om. Heb jij altijd al een echte ster willen zijn en ben jij vijf jaar of ouder? Doe dan een hele week mee aan de Showbizz Summer Week in Theater de Bussel van 14 t/m 17 augustus. Deelname kost 295 euro.

Glitter en glamour

Schitteren op het witte doek, poseren voor tientallen camera’s, de sterren van de hemel zingen, catwalk lopen en interviews afnemen.  Wie droomt er niet van? Tijdens de Showbizz Summer Week word je meegenomen in de wereld van een popster. Je krijgt lessen op het gebied van dans, zang en spel en je krijgt onder andere een limousine experience in galakleding, gaat catwalk lopen en leert interviewen. Als klap op de vuurpijl ontmoet je gedurende die week ook nog een BN’er!

Hoe ziet die week er uit?

De Showbizz Summer Week is van ma 13 t/m vr 17 augustus. Het programma begint dagelijks om 09.00 uur. Echter vanaf 08.00 uur kunnen de deelnemers al naar binnen. Om 17.00 uur eindigt het programma. Het is mogelijk om kinderen tot 18.30 uur op te halen. De organisatie gaat ervan uit dat de deelnemers thuis reeds een ontbijt genoten hebben. Voor eten en drinken gedurende de Showbizz Summer Week wordt gezorgd. Er wordt derhalve vijf maal geluncht, tussendoortjes, fruit en de drankjes zijn in de prijs inbegrepen.

Complete beleving!

Het is nadrukkelijk de bedoeling dat deelnemers een geweldige tijd beleven, echter “iets leren” is zeker ook de doelstelling. Deze combinatie dient zorg te dragen voor een complete experience. De programmaonderdelen in willekeurige volgorde: Je krijgt lessen in dans, zang en spel, je ontmoet een bekende Nederlander, je leert interviewen, je leert geïnterviewd worden, de catwalk lopen, je leert poseren, je gaat in gala en je ondergaat een limousine ervaring!

Groepen van maximaal 20 kinderen

De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van maximaal 20 kinderen. Er wordt rekening gehouden met de indeling van de groepjes qua voorkeur en leeftijd. De groep van 20 deelnemers blijft de hele week bij elkaar en daar is één vaste begeleider bij. De hele week dus één vast gezicht. De tweede begeleider is gekoppeld aan het programma, de dansdocent, de zangdocent, de fotograaf etc. Zo wordt geborgd dat er altijd twee begeleiders per groepje toezicht houden. Maar ook dat er een duidelijk aanspreekpunt is voor het kind.

Meer informatie

Er zijn tien programmaonderdelen die in tien dagdelen afgewikkeld worden. Kosten: € 295,- voor de hele week. Meteen inschrijven? Download hier het inschrijfformulier en stuur het ingevulde formulier naar: [email protected]. Inschrijven kan tot 18 mei 2018!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen