Workshop Zeemeermin zwemmen in De Warande

Foto: Zeemeermin Experience (via Facebook)

Wil jij wel eens voelen hoe het is om een zeemeermin te zijn? Op donderdag 26 april is er een een speciale workshop Zeemeermin Zwemmen in zwembad De Warande. Deze workshop is een kennismaking met de zeemeerminstaart en je kan even voelen hoe het is om een zeemeermin te zijn. Deelname kost 15 euro.

Onderdelen van de workshop

  • een zeemeerminstaart aantrekken
  • een aantal verschillende basistechnieken doornemen
  • door poortjes zwemmen en duikspullen opduiken
  • de nooduitschop van de zeemeermin staart doen

Na de instructie kan je zo vrij als een zeemeermin door het water schieten. Duiken, zwemmen, spelen en lekker in het water zwemmen is hier het allerbelangrijkste. Maar natuurlijk wordt de veiligheid niet vergeten en is ook hier een instructeur bij aanwezig.

Meer informatie

De experience is geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar met minimaal een B diploma. Het is van belang dat de deelnemer graag onder water is en niet bang is om water in het gezicht te krijgen. Deelname kost € 15,- per persoon. Het bedrag kan voor aanvang van de les bij de receptie van De Warande worden voldaan. Ben je na de workshop van 45 klaar? Nee! Na de workshop kun je nog lekker vrijspelen in het 50m sportbad én het buitenpark.  Omdat er maximaal 10 personen per les kunnen deelnemen is aanmelden noodzakelijk via de onderstaande link:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen