Boekenmarkt In Vredeskerk en voorjaarsmarkt in De Beuk

Foto: PGOosterhout

Zoek je een leuke roman, kinderboeken, kookboeken, informatieboeken. Kom zaterdag 12 mei heerlijk snuffelen op de voorjaarsmarkt in De Beuk. En heb je nog iets nodig voor de tuin of zoek je een leuk moederdagcadeau dan kun je ook terecht bij de voorjaarsmarkt in de Beuk. De deuren aan de Rulstraat in het centrum van Oosterhout staan open van 10.00 uur tot 15.00 uur!

Ook voor een lekkere lunch!

Prachtige fairtrade produkten, beeldjes, glaswerk, oorbellen, schaaltjes, enz. Tomaten direct van de kweker, perkgoed, geraniums, margrieten en mooie plantenhangers in allerlei kleuren. Er is koffie/thee met wat lekkers maar ook voor een lunch kunt u er terecht. Zelfgemaakte soep, broodje gezond en een echte ZWO burger staan voor u klaar.

Project in Noord-Kameroen

Deze boekenmarkt en voorjaarsmarkt wordt georganiseerd door de Zending/Werelddiaconaat-en Ontwikkelingssamenwerkingsgroep(ZWO) van de Protestantse gemeente Oosterhout ten behoeve van het Kerk In Actie project  in Noord-Kameroen.  De Lutherse Broederkerk van Noord- Kameroen is een kerk die de arme boerengemeenschap houvast wil bieden. In materieel én in geestelijk opzicht. Onder andere door duurzame landbouw te stimuleren, vanuit de kracht van de bevolking zelf en onder leiding van dorpscomités. En door theologische opleidingen te bieden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen