Overval Loonen Brillenmakers komende maandag in Bureau Brabant

Opnames voor Bureau Brabant
Opnames voor Bureau Brabant
Foto: Willem van Hooijdonk (via Twitter)

Omdat er nog steeds geen bruikbare tips zijn binnengekomen zullen maandagavond 14 mei tijdens de uitzending van Bureau Brabant beelden worden getoond van de overval op Loonen Brillenmakers in maart dit jaar. Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Overval op Loonen Brillenmakers

Op 8 maart 2018 tegen 12.30 uur kwam een in het zwart geklede man met donkerkleurige hoodie en een zwarte sjaal voor zijn gezicht, een optiek aan de Arendstraat in Oosterhout binnenlopen. De man kwam vanaf de Heuvel, liep de zaak eerst voorbij, draaide om en ging winkel binnen. De overvaller had een pistool in zijn hand en ging naar het rek met de zonnebrillen toe. Hij maakte zes zonnebrillen buit en liep naar de uitgang van de winkel. Een medewerker ging hem achterna, maar toen hij zag dat de overvaller het pistool op hem richtte. Hierop staakte hij de achtervolging. De overvaller liep vervolgens richting het Centrum voor de Kunsten aan de Heuvel en vertrok toen op zijn scooter die hij daar had neergezet.

Signalement van de dader

Het gaat een man met een normaal postuur, tussen de 18 en de 30 jaar en een lengte van 1.70 a 1.75 meter. Hij was donker gekleed en droeg witte sneakers. De man had een blauwe tas bij zich en reed op een donkerkleurige scooter. Hij had een vuistvuurwapen. De politie wil graag weten wie de overvaller is. Weet jij zijn identiteit of heb je tips over de scooter en vluchtroute? Bel dan nu!

  • Opsporingstiplijn 0800-6070
  • Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen